Over Hamatus

Welkom bij Hamatus! Fantastisch dat je ons wil leren kennen! Wij zijn Joris en Marian en broedden al reeds geruime tijd op het idee om een wijnhandel te starten.

Marian heeft ervaring in digital marketing en Joris behaalde het diploma van Sommelier. Een ideale match dus om dit project te verwezenlijken. De liefde voor wijn behoeft weinig uitleg. Deze is met de paplepel ingegeven en zal gekoesterd worden tot en met onze oude dag.

De focus op Oostenrijk en Alto Adige is evident. Los van de mooie vakantieherinneringen zijn deze 2 gebieden zo nauw verwant en behoren tot de top van de wijnmakende gebieden in de wereld. Een ideaal klimaat, goede bodem en fantastische wijnmakers. De wijnen van dit gebied hebben een zeer mooie toekomst voor zich! Het doel is ons gamma in de nabije toekomst uit te breiden met wijnen uit Oostenrijk en Alto Adige maar ook uit andere gebieden. Wijnen die steeds dezelfde kenmerken dragen. Fris, fruitig en jong.

Hamatus staat voor echtheid wat wil zeggen dat wij er een punt van maken om al de wijnmakers en wijngebieden binnen ons gamma echt te kennen. No nonsense, no bullshit, eerlijkheid en topkwaliteit. Wij verkopen je enkel wijnen die we zelf zouden drinken met vrienden of familie want dat is waar het bij wijn over gaat.

Welkom en geniet van onze wijnen!